Accessibility Tools

Skip to main content

Vår vision är att motivera och inspirera människor att tänka större och göra storverk!

Lite mer om oss

Peter Watz Grundare och initiativtagare till motivationsplattformen Yes You Rock
Grundare och initiativtagare

DIHM Affärskommunikation, Gymnasieekonom. Entreprenör, Utbildare, Affärsutvecklare, Föreläsare, Systemutvecklare etc.

Peter Watz, född 1972 i Sundsvall och uppvuxen i Umeå, är entreprenören som ser möjligheter där andra ser problem. Sedan han flyttade till Stockholm 1988 har han varit en drivande kraft inom personlig utveckling och företagsinnovation.

Redan som ung norrlänning på 80-talet började Peter sitt entreprenörskap genom att sälja spel till C64:an. Men hans verkliga passion upptäcktes 1989 när han deltog i sin första målsättningsworkshop. Sedan dess har han dykt djupt in i världen av personlig utveckling, deltagit i utbildningar och föreläsningar med några av branschens största namn, som Tony Robbins (UPW - Unleash The Power Within), David Allen (Getting Things Done® Roadmap), Eric Edmeades (Business Freedom och Business Freedom Speaking Academy), Claus Møller (TMI Time Manager), Stephen Covey Jr. (Speed Trust) och Bob Proctor, för att nämna några.

Sedan 2023 har Peter fördjupat sig inom Ai med ChatGPT och andra verktyg för att ta fram det bästa för våra kunder och medlemmar.

Peter är inte bara en student av ämnet; han är också en lärare. Han har hållit hundratals föreläsningar och workshops över hela världen, från Sverige till USA och Mexico. Med en stark tro på distansutbildningens kraft, höll han sin första onlinekurs redan 2012. 

Peter är varken beteendevetare, psykolog, psykoterapeut, terapeut eller ICF Coach med dess begränsningar. Med Peters bakgrund inom affärsutveckling och personlig utveckling i kombination med den senaste tekniken som AI (Artificiell Intelligens) kan vi använda de bästa verktygen och teknikerna. Målet är att bygga våra kunders självkänsla och stärka deras mentala hälsa.

Men vad gör Peter verkligen unik? Hans engagemang för att leva som han lär. Han strävar ständigt efter att dela med sig av sin kunskap och tekniker till dem som söker ett bättre och mer hållbart liv. Detta engagemang ledde till skapandet av Yes You Rock® - en motivationsplattform med inspirerande föreläsningar, personlig rådgivning och verktyg för att hjälpa individer och företag att nå sin fulla potential.

Fakta om oss

Org.Nr:

556769-9649

Mer info hos Alla bolag
Adress:

Blåbärsvägen 22, 181 64 Lidingö

Se karta
Telefon:

08-4467350

Klicka för att ringa

Vår revisor - Bengt Bergshem, Nexus

Bengt är Godkänd revisor sedan 1988 och finns på Nexia Revision Stockholm. Bengt har bred erfarenhet från många branscher, från såväl enmansföretag till företag med mer än 300 anställda, från såväl ideella organisationer och föreningar samt från såväl utvecklingsföretag samt etablerade företag. Bengt är civilekonom från Stockholms universitet.

  "När jag började anlita Peter som coach så har jag för första gången på flera år vaknat upp utvilad. I sekunden mellan sömn och vaket tillstånd så ser jag min livsvision. Den som Peter hjälpt mig att ta fram."
  Annsofie Engborg (Thörnroth) - Textpalatset Sverige AB

  "Jag har sett Peter leda många workshops, såväl digitala som live. Han är självklar och tydlig, och både inspirerar och sprider energi i rummet. Peter öppnar upp många viktiga frågor, och inspirerar till såväl värdefull reflektion som insikt och kraft att ta nästa steg."

  Åsa Fagerström, Samtalsterapeut, Samtalscoach och Handledare inom integrativ psykoterapi - Kasam Utveckling AB

  Vill du vara med på vår resa?

  • Vill du vara med och bidra?
  • Vill du bli partner med oss?
  • Vill du stödja oss?