Accessibility Tools

Skip to main content

Bli en del av Team Yes You Rock®

Vi behöver din hjälp

Följ med oss på vår resa

Tillsammans kan vi förändra Sverige genom positivitet och ökad självkänsla
Vi står inför en fantastisk möjlighet att tillsammans göra en verklig skillnad i Sverige och ditt bidrag kan
bli en värdefull del av denna förändring.
Vi tror att varje handling, stor som liten, adderar till en kraftfull rörelse mot ett mer positivt och hoppfullt samhälle.
Vi behöver din hjälp för att bli ännu bättre, sprida vårt budskap och vår vision.

Bli en del av vårt Advisory Board

Vi söker beteendevetare, psykologer och forskare som vill bidra med sin expertis och vägledning. Ditt engagemang kommer att vara avgörande för att forma vår strategi och verksamhet på ett sätt som gör bestående inverkan.

Får vi skriva hos er?

Berätta för tidningar, journalister, influencers och bloggare om oss. Genom deras plattformar kan vårt budskap nå ut till ännu fler hjärtan och sinnen. Vi är redo att tillhandahålla dem med material som text, bilder och videor. Tillsammans kan vi skapa vågor av positivitet.

Känner du till någon med en podcast om personlig utveckling eller ledarskap?

Vi skulle älska att dela vår passion och våra insikter som gäster. När vi lanserar vår egen podd, ser vi fram emot att bjuda in inspirerande röster som din.

Skriver du?

Är du, eller känner du någon som skriver om personlig utveckling eller ledarskap? Vi är öppna för att upptäcka och dela ditt arbete genom vår plattform.

Sharing is caring

Dela våra sidor och innehåll. Varje länk hjälper oss att inspirera fler människor, sprida hopp och motivera till positiva förändringar.

Bidra med din konst

Till kreatörer, illustratörer och konstnärer som vill använda sin talang för att hjälpa att finansiera oss. Skapa verk med budskapet "Jag är bra!", skänk dem till oss. Vi kan sälja / auktionera ut dem för att finansiera vår mission.

Vi är även öppna för andra samarbeten också.

Bli en del av vår teknikrevolution

Vi söker passionerade systemutvecklare, skickliga inom iOS, Joomla, PHP, och AI-utveckling. Din expertis kan hjälpa oss att skapa innovativa applikationer och plattformar som gör vår hjälp tillgänglig dygnet runt. Genom att bidra med dina färdigheter kan vi tillsammans skapa verktyg som ständigt inspirerar, motiverar och stärker människor över hela världen, varje timme, varje dag.

Vi vill skapa en folkrörelse

Vår mission är att inspirera människor att se möjligheter i stället för hinder, hitta det positiva i det negativa och stärka sin självkänsla. Genom detta arbete bidrar vi till bättre mental hälsa och minskar samhällets polarisering. Vi erbjuder live-föreläsningar, inspirationsmail, artiklar, inspelade mini-kurser och inspirerande bilder – allt detta tillgängligt på vår motivationsplattform, Yes You Rock®.

Vill du vara med och forma framtiden? Om du känner att du vill bidra till vår resa mot ett ljusare samhälle, tveka inte att kontakta oss. Din insats, oavsett storlek, är ovärderlig. Låt oss tillsammans rocka världen med positivitet!

Skicka in en intresseanmälan

Vi ser verkligen fram emot att få träffa dig och se hur vi kan hjälpa varandra.