Accessibility Tools

Skip to main content

Motivationsplattformen

Välkommen till Motivationsplattformen – din källa till kontinuerlig inspiration, kunskap och positiv energi.

I en värld där utmaningarna ibland kan tyckas överväldigande, är vår plattform designad för att vara din ständiga följeslagare på vägen mot en ljusare tillvaro.

Här är en introduktion till vad som väntar dig som medlem i vår unika plattform.

ikon för motivationsplattformen Yes You Rock

WEEKLY BOOSTER

Inspirationsföreläsning

Varje vecka bjuder vi in dig till en liveföreläsning online där du får ta del av kraftfulla budskap och berättelser som väcker hopp och inspiration

Dessa sessioner syftar till att ge dig den energiboost du behöver för att tackla veckans utmaningar med ett leende.

Måndagar 12.00 till ca 12.45

WEEKLY BOOSTER

Inspirationsmail

Två gånger i veckan, på måndag morgon och fredag eftermiddag, skickar vi ut vårt unika inspirationsmail.

Dessa utskick är designade för att ge dig en positiv start på veckan och en kraftfull avslutning som hjälper dig att reflektera över dina framsteg.

Vi tar en positiv vinkel på veckans händelser, stora som små, och ger dig verktygen att se möjligheterna i varje situation.

Kunskapsbibliotek

Vårt Kunskapsbibliotek är hjärtat i Motivationsplattformen, en ständigt växande samling av artiklar, inspelade videor och arkiv av tidigare skickade inspirationsmail.

Oavsett om du söker efter djupgående kunskap inom ett specifikt område eller bara behöver en snabb dos av motivation, har vårt bibliotek något för dig.

Vi uppdaterar kontinuerligt med aktuell information för att säkerställa att du alltid har tillgång till de senaste insikterna och strategierna för personlig och professionell utveckling.

NEDLADDNINGSBARA FILER

På Motivationsplattformen finner du en skattkista av Nedladdningsbara Filer, skapade för att boosta dig och ditt team mot era positiva mål.

Dessa resurser sträcker sig från målsättningsdokument och checklistor till inspirerande bilder, alla designade för att omsätta inspiration till konkret handling.

Allt material är lättillgängligt, redo att laddas ner och användas direkt – inklusive ifyllnadsbara PDF-filer. Oavsett ditt behov, från att få en positiv inspirationskick till att fördjupa engagemanget i ditt team, erbjuder våra nedladdningsbara filer praktiska verktyg för en positiv inspirerad och effektiv tillvaro.

Utnyttja dessa resurser för att snabbt sätta igång med att förverkliga dina och ditt teams drömmar.

Nyckelord för din resa på Motivationsplattformen

Regelbundenhet

Genom våra veckovisa booster och inspirationsmail skapar vi en struktur som håller din motivation på topp.

Långsiktighet

Vi tror på kraften i att bygga upp och underhålla positiva vanor över tid för bestående förändring.

Aktuell information

Vårt engagemang är att ständigt förse dig med relevant och uppdaterad kunskap som möter dagens utmaningar.

24/7 tillgång

Din utveckling känner ingen tid och inga gränser. Med tillgång till Motivationsplattformen när som helst, var som helst, finns det inget som håller dig tillbaka från att uppnå dina mål.

Till slut, eller är det början?

Motivationsplattformen är mer än bara en plattform; det är en livsstil, en investering i din framtid och en biljett till en värld där positivitet och möjligheter blomstrar.

Börja din resa med oss idag och låt oss tillsammans skapa en ljusare morgondag.

"En föreläsning eller ett möte med Peter ger energi och driv. Han har en förmåga att få deltagarna att tänka i nya banor, att utmana sina egna sanningar och att komma framåt i sin utveckling. Dessutom har Peter humor, en positiv inställning som smittar av sig, inspirerar och som skapar glädje!"

Susanna "Sanna" Balsvik, Moderator / Facilitator / Officiant

"Jag har sett Peter leda många workshops, såväl digitala som live. Han är självklar och tydlig, och både inspirerar och sprider energi i rummet. Peter öppnar upp många viktiga frågor, och inspirerar till såväl värdefull reflektion som insikt och kraft att ta nästa steg."

Åsa Fagerström, Samtalsterapeut, Samtalscoach och Handledare inom integrativ psykoterapi - Kasam Utveckling AB

Vanliga frågor kring Motivationsplattformen

Vem passar Yes You Rock för?

Yes You Rock passar för dig som

  • Är mellan 18 och 65 år
  • Läser, pratar och förstår svenska bra
  • Är öppen för förändring och ditt beteende
Vilket språk används?

Det är Svenska som gäller. Det förekomma en del engelska ord och uttryck där Svenska språket inte räcker till.

För att få den maximala upplevelsen av Motivationsplattformen så behöver du kunna förstå svenska både verbalt (lyssna och prata) och läsa.

Hur säger man upp medlemskapet?

När du vill lämna Motivationsplattformen så skickar du ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med en uppsägelse.

Använd samma e-postadress som du har registrerat digmed på Motivationsplattformen så blir det lättar för oss att hitta rätt person i vårt system.

Hur lång uppsägningstid är det?

För dig med enskillt medlemskap (betalas med betal-/kreditkort)

Max 1 månad, medlemskapet rullar på en månad i taget från den dagen du blev medlem.

Vi behöver din uppsägelse senast 3 dagar före nästa betalning för att inte medlemskapet ska förlängas med en månad.

Du behåller ditt medlemskap till sista dagen före vi skulle debiterat dig. Du kan alltså säga upp medlemskapet dagen efter du blivit debiterad och ha tillgång till Motivationsplattformen ca 1 månad.

För dig med gruppavtal (betalas med faktura)

Avtalet gäller perioden ut. 

Vi behöver din uppsägelse senast 30 dagar före nästa avtalsperiod betalning för att inte medlemskpaet ska förlängas med ytterligare en avtalsperiod.

Måste jag ha ett företag för att bli medlem?

Nej, även privatpersoner äldre än 18 år kan bli medlem.

Kan jag dela medlemskapet med någon annan?

Nej, Medlemskapet är personligt och kan inte delas med andra personer.

Önskar du att andra i organisationen, familjen eller vänner också får tillgång till Motivationsplattformen? Bjud in dem hit så de också kan beställa sitt medlemskap. 

Kan jag ladda ned en workshop eller e-kurs och dela den till mina vänner?

Nej det får du inte. Allt material, filmer, dokument, ljudfiler etc. är skyddade av upphovsrättslagen. Det innebär att du inte får dela materialet till någon annan.

Du får gärna bjuda in dina vänner till vårt inspirationsmail som är helt kostnadsfritt och våra sociala mediakanaler. Genom dessa kanaler kommer vi ge erbjudande och information om kostnadsfria föreläsningar / event.

Hur ofta uppdaterar ni innehållet i Motivationsplattformen?

Vi uppdaterar innehållet som regel varje vecka. Varje måndag sänder vi en inspirationsföreläsning, den spelas in och sparas i Motivationsplattformen.

Vad är det för skillnad på lärarledd workshop, mini-träning och onlineföreläsningar?

Lärarledd workshop är vid ett specifikt tillfälle. Varje workshopstillfälle har ett begränsat antal platser för deltagare. Deltagarna kommer att interagera med workshopledare, synas och höras via sin dator / mobil. Varje workshop spelas in och inspelningen finns endast för de deltagarna som medverkade.
För närvarande används ZOOM Meeting som teknisk lösning.

Mini-träning är en eller fler inspelade filmer med tillhörande text / bild. Medlemmen kan när som helst påbörja och avsluta sin mini-träning.

Onlineföreläsning sänds vid ett specifikt klockslag. Alla onlineföreläsningar spelas in och kan ses inom 48 timmer efter sändning.

Både för mini-träning och Onlineföreläsning hanteras text och bild som vanliga webbsidor och kan nås från både dator / surfplatta och mobil. Filmerna som finns på webbsidorna och / liveföreläsningarna finns lagrade och streamas från tjänsten Vimeo. Du som användare märker inte det då de är "inbäddade" på webbsidan i Motivationsplattformen

Vad är unikt med Motivationsplattformen?
Det unika är att allt innehåll har tagits fram efter ett och samma ramverk. Det finns en röd tråd genom allt material. Vår plattform kan liknas som À la carte med ett fåtal speciellt utvalda rätter för vår målgrupp.
Andra likande utbildningsplattformar med ett helt gäng med föreläsare och utbildare säger emot varandra titt som tätt. Smörgåsbordet av innehåll kan få vilken deltagare som helst att bli både vilsen och mätt av bara blicken.
Hur medverkar man på en lärarledd workshop?

Man börjar med att anmäla sig till workshopen. Detta gör man när man har loggat in på Motivationsplattformen, klicka på Kalendarium eller Workshop i menyn. Klicka in sig på den workshopen och tillfälle som passar bäst. Och där klickar man på "Boka den här". På varje workshops tillfälle syns tydligt hur många plats som finns kvar att boka.

Inför workshopen får du mail med länk till ZOOM mötet.

Om en lärarledd workshop blir fullbokad, vad händer då?

Man kan sätta upp sig på väntlistan och invänta om någon bokar av sin plats. Vi får en notis att tillfället är fullbokat, och planerar in nytt tillfälle i nära anslutning till det fullbokade tillfället.

Vilken teknisk krav ställs för att vara med på Motivationsplattformen?
Du behöver uppkoppling till internet.
En dator eller en mobil som du kan surfa på internet på eller en surfplatta typ iPad eller likande.
Om du är osäker om det fungerar se vårt video material, klicka här. Om du ser en film på den sidan så kommer du också kunna se vårt andra inspelade material.
Lärarledd workshop sker för närvarande med tjänsten ZOOM Meeting. Här finns deras tekniska krav:
Vad händer med mina uppgifter efter mitt medlemskap avslutas?

Dina uppgifter sparas i vårt system i två år. Därefter raderas de. Om du blir medlem på nytt, med samma e-postadress som tidigare så kommer du se tidigare information. Om du har bytt e-postadress och vill se tidigare information, ta kontakt med kundtjänst.

Vad baseras innehållet i Motivationsplattformen på?

En hel del material bygger på Self Determination Theory (SDT) forskningen med inspiration från Tony Robbins, David Allen, Eric Edmeades, Claus Møller, Stephen Covey Sr, Stephen Covey Jr. och Bob Proctor och deras källor.

Jag skulle vilja boka in ett onlinemöte för att höra mer om er Motivationsplattformen, hur gör jag?

Vi ser fram emot att svara på dina frågor.

Bästa sättet är att boka ett onlinemöte med oss. Om det inte pasar dig, skicka ett e-postmeddelande. Ange gärna ditt telefonnummer så ringer vi om vi behöver.