Skip to main content

Till dig som är VD, ledare, avdelningschef välkommen!

Välkommen till en ny era av företagsframgång, där positivitet och välmående går hand i hand med produktivitet och innovation.

Vi inspirerar dig och dina medarbetare att bli mer positiv, uppnå bättre självkänsla och ökat självförtroende. 

Låt oss tillsammans bygga en kultur där positivitet är kärnan i allt ni gör, vilket leder till starkare interna och externa relationer, förbättrad hälsa bland medarbetare, och slutligen, märkbara finansiella fördelar för ert företag. En investering i positivitet kan transformera er organisation och sätta en ny standard för vad det innebär att vara ett framgångsrikt företag idag.

Genom vår webbaserade Motivationsplattform, som passar både ledningen och medarbetarna, erbjuder vi föreläsningar varje vecka, positivitet genom e-post och andra resurser för att skapa en mer positiv arbetsmiljö. 

Önskar du att ditt team, en avdelning eller hela din organisation kan få detta resultat?

Ökad produktivitet

Högre medarbetarengagemang

Förbättrad kommunikation

Bättre team sammanhållning

Skapa tydlighet

Förbättrat självledarskap

Bättre självkänsla

Ökad lönsamhet

Minskad personalomsättning

Förbättrad tillit

Bra! Då har du kommit till rätt ställe

Aktuellt webinarie

"3 steg för att byta fokus: Se möjligheterna istället för problemen"

Ett webinarie för både personer i ledande befattning och medarbetare.

Tecken på varför din organisation behöver Yes You Rock

  • Negativ stämning och kommunikation 
  • Din personal är inte lika produktiv längre
  • Personalen ler och skrattar inte lika mycket längre
  • Sjukfrånvaron ökar
  • Personalen jobbar hellre på distans än på kontoret
  • Ökad personalomsättning
  • Arbetsmiljön har blivit sämre

Vem passar Yes You Rock för?

Yes You Rock®  passar för hela personalen: medarbetare, arbetare, tjänstemän, avdelningschefer, teamledare, chefer, ledningen och varför inte styrelsen också

Ju fler i din organisation som får insikt i att varra mer positiv ju bättre arbetsklimat och arbetsmiljö får alla. 

Alla kommer inte inte ta till sig budskapet och kunskapen men de som gör det kommer få ett bättre resultat och de kanske kan bli förebilder och inspirera dem som inte gör det.

Framgångsrika och välmående företag bygger på positiva, engagerade och motiverade medarbetare.

Våra tjänster

Vi vill hjälpa dig och dina medarbetare att få bättre självkänsla, ökat självförtroende, arbeta mer målmedvetet, förbättra kommunikationen och bli ännu mer effektiva. Vi kan hjälpa er på ett par olika sätt:

Motivationsplattform

Dina medarbetare får tillgång till vår motivations plattform med livesända motivations föreläsningar, workshops, inspelade inspirationsfilmer, nerladdningsbara mallar, bilder m.m.  

Personlig rådgivning

En av våra toppkonsulter hjälper dig eller en enskild medarbetare inom de områderna vi är experter inom. Inspiration, motivation, företagskultur, målsättning etc.

Är du sjuk på riktigt eller har du bara en attityd attack?

Den frågan ställde en av mina chefer i början av min karriär. Då förstod jag inte riktigt vad han menade men idag så fattar jag till 100%.

Den attityd som personerna vi har runt om kring oss smittar av sig otroligt lätt. För dem som sitter i öppna landskap så går det ännu fortare. Tänk när en medarbetare kommer in till kontoret och säger "Vilken dj€%la sommar, det regnade hela tiden. Hela min semester blev förstörd" eller "Tåget kom aldrig, som vanligt. Varje morgon är det samma sak. Jag hatar SJ!" eller "Dessa dj€%la idioter i trafiken. De ska trängas hela tider, svänger utan att visa tecken." eller kanske det värsta som en medarbetare kan säga "Jag har precis träffat den där kunddjäveln. Han är fan inte riktigt klok".

Hur påverkar denna attityd dig? Ditt team? Din organisation? Din relation till dina kunder? Din realtion till din familj? Din framtid? Ditt blodtryck?

När jag senaste arbetade som anställd och satt i ett kontorslandskap så såg jag detta varje dag. Detta var förödande. Knepet som jag kom på var att komma minst 5 minuter före alla andra och bemöta dem med ett extra stort leende. På så sätt ägde jag mitt humör och försökte sprida ett leende på alla andra som kom. Det fungerade sisådär.

Idag vet jag mycket bättre. Nu vet jag vad som många organisationer saknar och vad som behöver göras. Den kunskapen har jag tillsammans med andra experter samlat ihop till denna plattform som vi kallar för Yes You Rock Motivations plattform.

Med fortlöpande inspiration, motivation och kunskap inom kommunikation, självkänsla / självförtroende, målsättning och tidsplanering så kan vi påverka dina medarbetare så att de också får ett lende på läpparna.

Tänk på vad det skulle innebära när din personal mår bättre, börjar se möjligheter istället för problem, får en framtidstro, våga komma med förslag och engagera sig i företagets mål och visioner. Vad skulle det innebära för dig? Din hälsa? Din relation till din familj? Din framtid?

Du är välkommen att ta kontakt med oss för att höra om hur vi kan hjälpa dig. Jag ser fram emot din kontakt.

Peter Watz, VD

72% av medarbetare i Europa anstränger sig så lite som krävs och de är psykiskt bortkopplade från sin arbetsgivare.*

15% av medarbetare i Europa vidtar åtgärder som direkt skadar organisationen och motarbetar dess chefer.*

34% av medarbetare i Europa tittar på eller aktivt söker nytt jobb.* Troligtvis inte de önskar gjorde det.

* Enligt "State of the Global Workplace: 2023 Report" gjord av Gallup Inc.

Aktuellt webinarie

"3 steg för att byta fokus: Se möjligheterna istället för problemen"

Ett webinarie för både personer i ledande befattning och medarbetare.