Skip to main content

Du kan känna dig bättre

Känner du dig hopplöst fast i en vardag där allting bara tycks suga energi från dig? Känner du dig överflödig, ouppmärksammad och dras med en växande oro som kastar långa skuggor över dina dagar?

I en värld där det ofta känns som att mörkret väger tyngre än ljuset, kan det vara svårt att se en väg framåt. Många känner att de står ensamma med sina problem, med en tydlig insikt om att ingen annan kommer att kunna lösa dem.

Ingen kommer att hjälpa dig, du måste ta första steget själv...

Det stämmer att den första handen som behöver sträckas ut är din egen.

Ingen kommer att hjälpa dig, du måste ta första steget själv.

Men hur tar man det första steget mot en ljusare tillvaro när all motivation tycks ha försvunnit?

Här kommer Motivationsplattformen in i bilden – din digitala fyr i mörkret. Vi förstår de utmaningar du står inför och vet att vägen ut ur mörkret börjar med ett enda steg.

Motivationsplattformen är skapad för dig som söker efter det där första, avgörande steget mot en positivare tillvaro och återuppväckt drivkraft.

Vår plattform erbjuder en resa av inspiration, med en ny föreläsning och två positiva inspirationsmail varje vecka. Dessutom finns det inspirerade artiklar, tips bilder och även nedladdningsbara mallar som stödjer dig i din strävan att lyfta dig själv ur känslan av negativitet och hopplöshet och in i ljuset. Vi erbjuder en plats där du kan bygga upp ditt självförtroende och återfinna din inre styrka.

Veckan inleds på ett inspirerande sätt, först får du ett inspirationsmail där vi lyfter något negativt som inträffat och vi vänder det till positivt. Sedan till lunch håller vi en inspirationsföreläsning, oftast med samma tema som mailet med lite djupare innehåll. Du kan givetvis skicka in frågor före och under föreläsningen. Veckan avslutas med ett uppföljnings mail som reflekterar veckan. När som helst kan du logga in på Motivationsplattformen och ta del av både veckans inspirationsföreläsning, inspirationsmail och andra artiklar, filmer, nedladdningsbara filer, bilder, dokument etc. Och detta är bara början.

Vi är här för att visa dig att det finns ett ljus även i dessa tider, och att varje steg du tar mot en positivare tillvaro är ett steg värt att fira. Låt oss inspirera dig att hitta drivet, se möjligheterna och skapa den positiva framtid du längtar efter. Välkommen till Motivationsplattformen – där din resa mot en ljusare framtid börjar.

INBJUDAN TILL WEBINARIE

"3 steg för att byta fokus: Se möjligheterna istället för problemen"

Ett webinarie för både personer i ledande befattning och medarbetare.

Dagar
:
Timmar
:
Minuter
:
Sekunder

DU ÄR BRA!

Tecken på varför du behöver Yes You Rock

  • Du ser bara problem
  • Känner dig nedstämd
  • Oroligt över framtiden
  • Känner dig ensam
  • Andra klagar på din attityd
  • Tröttare än normalt

Vem passar Yes You Rock för?

Yes You Rock passar för dig som

  • Är mellan 18 och 65 år
  • Läser, pratar och förstår svenska bra
  • Är öppen för förändring

OBS! Innehållet i Yes You Rock®  och Motivationsplattformen ska endast ses som inspiration och upplysning. Innehållet är inte är menade att ersätta läkare, psykolog, terapeut, medicinering och dylikt. Medlemmen ska inte förlita sig på att informationen i YYR är ett alternativ till medicinsk rådgivning från läkare eller annan professionell vårdgivare

DU ÄR STARKARE ÄN DU TROR!