Skip to main content

Till dig som har personalansvar, välkommen!

Stöd dina medarbetare, även de som är uppsagda

Aktuellt ämne just nu är omställning, uppsägningar, nedskärningar, omstruktureringar, neddragningar.

Att omvandla din arbetsplats till en källa av positivitet är inte bara en investering i din nuvarande personal; det är en strategisk fördel som driver innovation, produktivitet och lönsamhet.

Genom att skapa en arbetsmiljö där medarbetare – både nuvarande och de som går vidare till nya utmaningar – känner sig uppskattade, engagerade och motiverade, minskar vi tillsammans personalomsättningen, förbättrar mental och fysisk hälsa och stärker relationerna både internt och externt.

Det är avgörande att även uppsagd personal lämnar med en positiv syn på sin tid hos oss, vilket bidrar till ett starkt varumärke som arbetsgivare och skapar ambassadörer för företaget.

Vår vision är att hjälpa er bygga en positiv företagskultur som inte bara lockar toppkvalificerad personal utan även fördjupar deras lojalitet, stimulerar kreativitet och innovation, och i slutändan förbättrar både kundnöjdheten och företagets ekonomiska resultat.

Låt oss tillsammans skapa en arbetsmiljö som inte bara är en plats för arbete utan en källa till styrka och glädje för alla, oavsett var deras karriär tar dem härnäst.

Motiverad medarbetare, inspirerad personal, mental ohälsa finns inte

Vår mission är att ännu fler ska bli mer positiva och få fler att se möjligheter där andra är negativa och bara ser problem. 

Våra tjänster

Vi vill hjälpa dig och dina medarbetare och eventuella före detta medarbetare att få bättre självkänsla, ökat självförtroende, arbeta mer målmedvetet, förbättra kommunikationen och bli ännu mer effektiva. Vi kan hjälpa er på ett par olika sätt:

Motivationsplattform

Era medarbetare får tillgång till vår motivations plattform med livesända motivations föreläsningar, workshops, inspelade inspirationsfilmer, nerladdningsbara mallar, bilder m.m.  

Personlig rådgivning

En av våra toppkonsulter hjälper dig eller en enskild medarbetare inom de områderna vi är experter inom. Inspiration, motivation, företagskultur, målsättning etc.

INBJUDAN TILL WEBINARIE

"3 steg för att byta fokus: Se möjligheterna istället för problemen"

Ett webinarie för både personer i ledande befattning och medarbetare.

Dagar
:
Timmar
:
Minuter
:
Sekunder

Resultatet av en "vanlig" inspirationsföreläsning försvinner redan efter ett par dagar. Därför är regelbundenhet viktig.

72% av medarbetare i Europa anstränger sig så lite som krävs och de är psykiskt bortkopplade från sin arbetsgivare.*

15% av medarbetare i Europa vidtar åtgärder som direkt skadar organisationen och motarbetar dess chefer.*

34% av medarbetare i Europa tittar på eller aktivt söker nytt jobb.* Troligtvis inte de önskar gjorde det.

* Enligt "State of the Global Workplace: 2023 Report" gjord av Gallup Inc.